BODY MIND RELEASE

Ben je klaar met praten over je problemen? Doet dat (te) weinig voor je en verlang je ernaar het nu eens echt op te lossen? Dan is de Body Mind Release methode echt iets voor jou. Niet praten maar doen! Met deze methode pak jij heel gericht de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten aan. Op een simpele en zeer doeltreffende manier vanuit een doordachte, holistische aanpak.

In 6 tot 10 weken laat je alle ballast los, die je op de rem zet in het leven. Je haalt positieve gevoelens terug en ervaart meer levensvreugde en (zelf)vertrouwen. Je staat. Krachtig en zelfverzekerd.

 

*Als onderaannemer van Body Mind Release Nederland kun je ook bij mij terecht voor Modulaire re-integratiediensten en Werkfit trajecten voor het UWV. Neem contact op voor meer informatie.*

Diana Mos afbeelding

Wanneer het in jouw leven niet lekker loopt, openbaren zich vaak al snel de eerste herkenbare klachten. Denk hierbij aan gevoelens van stress, spanning, angst, vermoeidheid, vastzitten en verlies van levensvreugde. 

Die klachten worden veroorzaakt door de ballast die jij bij je draagt. Deze ballast bepaalt namelijk voor meer dan 95% hoe jij je voelt, denkt, handelt, reageert en of iets wel of niet lukt in jouw leven. Denk bij ballast aan belemmerende gevoelens, overtuigingen, angsten en programmeringen. Volgens de celbioloog Bruce Lipton bepaalt deze ballast zelfs welke ziekten zich zouden kunnen ontwikkelen.

Met eindeloos praten over je ballast, los je het niet op. Dat heb je wellicht al gemerkt. Je zult er iets aan moeten dóen. In het Body Mind Release traject leer jij jouw ballast stap voor stap gericht los te laten en verloren positieve gevoelens weer terug te halen. Niet voor even, maar voor het leven.

Diana Mos afbeelding

Hans de Waard, ontwikkelaar van de Body Mind Release methode, beschrijft in zijn gelijknamige boek hoe wij aan onze ballast gekomen zijn en hoe dit ons leven op alle vlakken regeert. Hij heeft onze ballast volledig in kaart gebracht en daar een unieke methode omheen ontwikkeld, waarmee je jezelf kunt bevrijden van alles wat jou en jouw lichaam belast heeft. Wat dat precies is, meet ik als jouw therapeut middels een kinesiologische methode uit. Stap je in het Body Mind Release traject, dan ontvang je het boek van mij cadeau.  

Body Mind Release is heel breed inzetbaar. Het werkt op zichzelfstaand, maar is ook uitstekend te combineren met complementaire reguliere en alternatieve behandelingsvormen. Zoals die uit mijn eigen aanbod, bijvoorbeeld Access Bars en Mind Eye Power. Ook kan coaching toegevoegd worden voor nog meer bewustwording en groei. Body Mind Release is onder andere uiterst effectief bij:

  • spanning en stress
  • vermoeidheid en burn-out
  • somberheid en depressie
  • HSP en hoog gevoeligheid
  • PTSS en traumabehandeling
  • emotionele afhankelijkheid
  • angsten en onzekerheden

Body Mind Release haalt niet alleen het fundament onder levensklachten uit, maar ook onder aandoeningen en ziektes doordat het daadwerkelijk op celniveau dingen verandert.

Je gaat je fitter, energieker en lichter voelen. Je bent meer in balans, ervaart minder stress en meer levensvreugde. Je kijkt positiever naar jezelf, naar anderen, naar de wereld om je heen. Je voelt je krachtig en zelfverzekerd. En dat is geen loze belofte. Onze cliënten waarderen ( 0-10) de effectiviteit van onze behandeling met een 9,1!

 

Body Mind Release is ook voor veel werkgevers een interessante toevoeging aan het vitaliteits- en/of ontwikkelprogramma dat aan medewerkers wordt aangeboden. Het zorgt voor een toename van de persoonlijke effectiviteit, het (werk)plezier, een open en oordeelloze mind en bevordert de algehele vitaliteit.

Body Mind Release wordt ingezet door en voor allerlei mensen en organisaties. Van (chronisch) zieke mensen tot topsportbeoefenaars en van zorgorganisaties, scholen, tot zakelijke dienstverleners en overheden.

UWV re-integratietrajecten

Als onderaannemer van Body Mind Release Nederland mag ik ook ten behoeve van UWV modulaire en werkfittrajecten uitvoeren. Ben jij een werknemer met een Wajong-uitkering? Of ben je een werkgever met werknemer(s) met een Wajong-uitkering? Dan kun mijn Body Mind Release begeleiding aanvragen via de interne jobcoachaanvraag bij UWV.

Meer weten? Lees de ervaringen van cliënten uit het hele land, of neem contact met me op. Ik vertel je er graag alles over.

Diana Mos afbeelding
Ontdekkingssessie icoon
All in coachtraject icoon
Access bars sessie icoon
Mind eye power sessie icoon
Mind eye power sessie icoon

Miranda kwam doodmoe, overprikkeld en geëmotioneerd mijn praktijk binnengewandeld. “Ik doe alles wat jij zegt dat ik moet doen, om hieruit te komen,” zei ze. Uit de MindScan die ik bij haar afnam, bleek dat ze overspannen was en hard afstevende op een burn-out. Hard werken en ‘alles doen voor een ander’ was precies wat haar op dit punt had doen belanden.

Rust, het zenuwstelsel én de lawine aan gedachten kalmeren, was stap 1. Daarna volgde ze, in haar tempo, het 1-op-1 Body Mind Release traject. Al snel voelde ze weer grip en na 7 weken stond ze weer in haar kracht. Met nieuwe energie en nieuwe inzichten om vanuit meer zelfliefde en zelfvertrouwen haar grenzen en behoeftes aan te geven.

Diana Mos lopend