OVER MIJ

Effortless coach, Mind Eye Power practitioner, Access Bars practitioner, communicator, marketeer, schrijfster, verhalenvertelster, hsp’er, ondernemer, moeder, vrouw, vriendin… en nog zoveel meer en tegelijkertijd zoveel minder.

Wat jij waarschijnlijk vooral wilt weten, is of ik een verdomd goede coach ben. Of ik degene ben, die jou verder kan helpen. Of ik, los van labels, titels, kenmerken of eigenschappen, in het oerwoud van coaches de juiste coach voor jou ben.

Diana Mos afbeelding

In mijn visie gaat dat niet zozeer over het type en de hoeveelheid opleidingen. Je certificaten, diploma’s, titels, registraties, lidmaatschappen. Natuurlijk zegt dat zeker iets. Het zegt dat ik kennis heb opgedaan. Het zegt iets over keuzes die ik heb gemaakt. Het zegt dat anderen vinden dat mijn kennis toereikend is, om coach, energiewerker, communicator, marketeer te zijn.

Maar het zegt niets over mij. Over wie ik ben, welke unieke bijdrage ik lever, los van alle labels, conditioneringen en verwachtingen. Over mijn kernkracht, mijn intrinsieke motivatie en toewijding. Waar ga en sta ik voor? Wat zijn mijn persoonlijke ervaringen, welke kennis heb ik opgedaan en vooral wat dóe ik met al die ervaringen en die kennis? Hoe sta ik in het leven? Wat drijft me? Wat heb ik hier te doen? Waar word ik intens blij en gelukkig van? En sluit dat aan bij jou en bij wat jij zoekt? Dát maakt het verschil!

Van wilskracht naar zijnskracht

Ik ga en sta voor wie ik ben en wil zijn: warm, zorgzaam, toegewijd, liefdevol. Geaard en nuchter, invoelend en spiritueel. Gezegend met een hoog sensitief vermogen: een intens denkend brein en een sterk (in)voelend lichaam. En met een enorme drijfveer om mensen meer zichzelf te laten zijn. Ze los te laten komen van verwachtingen, oordelen, conditioneringen en alles wat ze tegenhoudt om te gaan staan voor wie ze zijn en willen zijn. Het leven te gaan leven dat ze willen leven. Te gaan doen wat ze willen doen. Hoe zou het zijn als iedereen vol in die kracht zou gaan staan? Niet vanuit moeten en wilskracht maar vanuit pure en moeiteloze zijnskracht? Stel je eens voor wat het effect daarvan zou zijn! Op jou, je werk en je leven. Op jouw omgeving. Op de maatschappij.

Bewustzijnsfreak

Anderen inspireren en motiveren om te groeien in bewustzijn kan alleen als je daar zelf ook actief mee aan de slag bent. En ik doe niets liever! Ik ben een echte ‘bewustzijnsfreak’. Veel energie stop ik in het lezen van boeken en artikelen en het volgen van workshops, challenges, cursussen, opleidingen. En natuurlijk word ik zelf ook gecoacht, als persoon en als ondernemer. Ik daag mezelf continu uit om naar diepere bewustzijnslagen te komen en bewuster te leven. Open benieuwd verken ik allerlei wegen, van cognitieve methodes als NLP, tot sjamanistische rituelen en plantceremonies. Van oude wijsheden tot nieuwste menswetenschappen. Mijn spirituele ontdekkingsreis opent allerlei prachtige nieuwe bewustzijnsdeuren. Heel boeiend en fascinerend wat er allemaal nog meer mogelijk is, als je daarvoor openstaat en ermee aan de slag gaat. De wondere wereld van quantum fysica, epigenetica, biologika, universele en natuurwetten en de magische kracht van mediteren, visualiseren, manifesteren: I love it!

Doorgeven van mijn ervaringen

Alles wat waarde toevoegt aan het vergroten van mijn bewustzijn voeg ik weer toe aan mijn unieke bijdrage als coach. Zo zijn adem- en energiewerk en connectie maken met je lichaam een vast onderdeel van mijn sessies. Alles wat ik zelf als bijdrage ervaar, geef ik met liefde en passie door aan jou. Zodat jij (zelf)bewuster wordt. Zelf belemmerende gedachten, gevoelens en gedrag kunt onderzoeken en transformeren. Zelf leiderschap kunt nemen en regie hebt over jouw leven. Vreugde, veerkracht en voldoening voelt en in vrijheid kiest voor wat goed is en voelt voor jou. Net als ik nu doe. Eindelijk. Want ik heb me zeker niet altijd verdomd goed gevoeld. En eerlijk, dat is nu ook nog niet altijd het geval. Het verschil is dat ik me er nu bewust van ben en weet wat ik er zelf aan kan veranderen. Ook die persoonlijke ervaringen en mijn eigen transformatie neem ik mee in mijn coaching.

Diana Mos afbeelding

Niet goed genoeg

Jarenlang heb ik me niet goed, of niet goed genoeg gevoeld. Wijzend naar de buitenwereld, naar personen, situaties of gebeurtenissen als reden daarvoor. Een vicieuze doodvermoeiende en frustrerende cirkel. Die doorbroken werd toen ik met mezelf aan de slag ging en ontdekte, dat hoe ik me voelde aan niemand anders lag dan aan mij. Ik maakte vooral mezelf verkeerd. Confronterend en pijnlijk soms. Maar ook heel waardevol. Als het aan jezelf ligt, kun je het namelijk ook zelf veranderen.

Begin 2019 liep ik voor de zoveelste keer in mijn leven vast. Ik stevende keihard op een tweede burn out af, had het jaar ervoor voor de tweede keer een relatie- en gezinsbreuk meegemaakt en alles in mij riep keihard STOP. En dit keer luisterde ik. Ik kon niet anders. Ik stopte met mijn vaste baan als marketing en communicatie manager. Zei de ratrace maar daarmee ook de ‘gouden kooi’ gedag. Als alleenstaande moeder van twee prachtige tienermeiden gaf ik veel van mijn zekerheden en veiligheden op, maar ik voelde dat dit nodig was. Ik wilde niet meer overleven. Ik wilde leven.

Thuiskomen bij mezelf

Een intens jaar van zelfonderzoek volgde. Beginnend bij boeken, challenges, online trainingen. Helpend, dat zeker. Maar ik raakte er ook dieper van in de put, omdat het me niet lukte om me echt beter te gaan voelen. (Weer niet goed genoeg, hoor je ‘m?) Bezoek aan huisarts, praktijkondersteuner, psycholoog. Stap vooruit qua positieve mindset en inzicht in mijn innerlijke stemmen. Maar nog altijd voelde ik me niet happy. De echte doorbraak kwam bij de opleiding tot Effortless Coach. Vanaf de allereerste dag ging het over voelen, voelen en nog eens voelen. Contact maken met je lichaam en gevoelens onderzoeken, aankijken, omarmen, loslaten. Eindelijk uit mijn hoofd en naar mijn hart. Wat een verademing, wat een openbaring. Nu weet ik meer dan ooit tevoren wie ik ben en wil zijn en wat ik hier te doen heb. Wat ik altijd al deed en te doen had, maar nog niet zo scherp had als nu: mensen gelukkiger maken en de wereld een beetje mooier maken.

 

Mijn missie

Met mijn praktijk voor bewustzijn, heling en groei geef ik invulling aan mijn grootste verlangen om als zelfstandig ondernemer echt een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan het gelukkiger maken van mensen. Verschil te kunnen maken, waarde toe te kunnen voegen. Nooit eerder liet ik mijn eigen diepste verlangens zo toe en durfde ik er zo vol voor te gaan.

Mijn drijfveer om mezelf, mijn kinderen en anderen zich verdomd goed te laten voelen, is enorm. Goed zoals je bent, zoals je wilt zijn. Zoals jou gelukkig maakt en past bij jou. Niets meer en niets minder. Ik heb zelf mogen ervaren hoe enorm bevrijdend groeien in (zelf)bewustzijn is, hoe anders je naar jezelf en naar de wereld gaat kijken. Dat je zoveel moeitelozer kunt leven en werken en het echt geen dagelijks gevecht hoeft te zijn. Ieder ander die ik dit mag laten ervaren en voelen, is voor mij een groot cadeau.

 

Kennis en ervaring

Dan ook even over mijn kennis en ervaring, want daar ben je vast toch ook benieuwd naar.

Voordat ik met mijn praktijk startte, heb ik bijna 30 jaar gewerkt in het marketing en communicatievak, eerst als coördinator/adviseur en later als teamcoach/manager. Ik heb een passie voor communicatie. Maar coachen was toch wel het allerleukste van mijn werk. Dus besloot ik die kennis en ervaring uit te breiden door de opleiding tot Effortless Coach te volgen. En daarmee ging een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden voor me open. Inmiddels ben ik niet alleen gecertificeerd Effortless Coach, maar ook Access Bars en Mind Eye Power practitioner, Body Mind Release therapeut en certified DISC Trainer. Fantastische opleidingen en cursussen met de nodige certificaties en accreditaties (o.a. NOBCO, EIA, CRKBO).

Wat mijn keuze voor juist deze opleidingen vooral zegt, is dat ik een holistische visie op coaching heb en werk vanuit de nieuwste menswetenschappen. Ik breng je uit het hoofd naar je hart, van denken naar voelen. Ik laat je verbinding maken met jouw binnenwereld, met jouw eigen intelligente lichaamswijsheid. Alle antwoorden vind je daar en je daar bewust van worden, opent de weg naar oneindige groei. Jij hoeft niet ‘gefixt’ te worden. Je bent al heel en goed zoals je bent!

Wat je bij mij niet vindt?

Geen opsmuk. Geen mooie praatjes. Geen maskers. Geen addertjes. Geen oppervlakkigheid. Geen vage beloftes. Geen betweterig advies. Geen dooddoeners. Geen pleisters plakken.

Wat je wel vindt?

Oprechte aandacht. Warme belangstelling. Oordeelloze houding. Verdiepende vragen. Troostende schouder. Intuïtieve aanpak. Liefdevolle en krachtige coaching.

Diana Mos afbeelding
Ontdekkingssessie icoon
All in coachtraject icoon
Access bars sessie icoon
Mind eye power sessie icoon

Wat als je niet meer buiten jezelf hoeft te zoeken

Om er bij te horen

Aanvaard te worden

Om lekker relaxed te zijn

Om blij van te worden

Om aardig gevonden te worden

Om jezelf leuk te vinden

Om jezelf te zijn

 

Wat als alles er al is?

Wat als je alleen maar in jezelf hoeft te zoeken?

Wat als je alleen maar jezelf hoeft te zijn?

Wat als je alleen maar hoeft te zijn?

Wat is er dan allemaal mogelijk?

 

Diana

Diana Mos lopend