Aanbod coaching

ALL-IN COACHTRAJECT

WAT
Coachtraject van 3 tot 6 maanden
LOCATIE
Bemmel – Huissen
INVESTERING
Op aanvraag

Ben jij een probleemoplosser, groeizoeker, dromenvanger, spirituele ontdekkingsreiziger? Wil jij volledig leiderschap nemen over jezelf en je leven? Kijk je ernaar uit om (zelf)bewuster in het leven te staan? Ga jij voor échte verandering en groei van binnenuit? Of het nu persoonlijke, professionele, of spirituele groei is?

Kies dan voor dit all-in coachtraject waarin ik al mijn kennis, kunde, ervaring en methodieken combineer. Intuïtief, op maat, gericht op waar jij naar verlangt. Ik ben niet alleen je coach, ook je mentor, je motivator, je inspirator. Ik loop voor een aantal maanden met je mee. Nodig je uit, daag je uit, spiegel je, confronteer je, maar breng je bovenal op liefdevolle en doelgerichte wijze richting jouw verlangen.

Ik ga all-in om jou te helpen meer uit je leven te halen. Je helemaal jezelf te laten zijn en in je kracht te zetten. Je (zelf)bewuster te maken, te laten helen en groeien. Ik geloof dat jij alles kunt realiseren waar jij maar naar verlangt. De echte sleutel daarvoor ben jij. Commitment naar jezelf en all-in gaan is het uitgangspunt voor een succesvol traject. Als jij droomt van voluit leven en ongeremd, vrolijk en energiek helemaal jezelf zijn, dan kan ik je maar één tip geven: ga ervoor. All-in!

Je leven is een optelsom van de keuzes die je maakt. Welke keuze maak jij vandaag?

Wat een traject je kan brengen

 • Meer rust, inzicht, overzicht, grip, balans, vrijheid, vreugde, energie, groei. Je komt in een moeiteloze flow. In een staat van zijn van waaruit alles mogelijk wordt.
 • Een groter en ruimer bewustzijn en verbinding met wie je werkelijk bent.
 • Jezelf door en door leren kennen en al je valkuilen, je remmers en je energievreters ontdekken. Ook en juist die waar je je niet bewust van bent.
 • Een diepe duik in de wereld van je ego bewustzijn, je onderbewustzijn en hoger bewustzijn. Ontdekken van je lichaamswijsheid en jouw zelfhelend vermogen.
 • Transformeren van gedachtes, gevoelens en emoties die jou blokkeren en frustreren.
 • Loslaten van angsten, twijfels, onzekerheden.
 • Veranderen van je mindset, je standpunten en je kijk op jezelf, anderen en de wereld.
 • Kennis van de universele wetten van groei, de wet van de aantrekkingskracht, de biology of belief en uitgangspunten van de nieuwste menswetenschappen.
 • Tools om jezelf blijvend te coachen naar een verdomd goed leven.

Ik spiegel, confronteer, inspireer en motiveer je tijdens de sessies en help je liefdevol over die drempels heen waar je alleen misschien niet overheen komt. Dat mag ook en juist licht en makkelijk gaan. Die keuze is er en mag je maken. We lopen het pad in jouw tempo. Jij bepaalt waar je aan wilt werken en samen zetten we de stappen. Vind je het bijvoorbeeld fijn om thuis wat verdiepend werk te doen, dan krijg je dat van me. Ben je daar niet van, is dat ook helemaal oké. Jij bent namelijk helemaal oké zoals je bent en ik ga je niet vertellen wat je wel of niet moet doen. Ik ben er om jou je eigen antwoorden te laten vinden en die stappen te zetten die jij wilt zetten.

Wat een traject inhoudt

Ik begeleid je voor drie tot zes maanden. Zo kun je ook echt die stappen gaan zetten, die nodig zijn om jouw verlangens om te zetten in realiteit en je bewustzijn te vergroten. Als je écht iets wezenlijks wilt veranderen, gaat dat niet in een paar losse sessies. Dat voegt voor jou geen blijvende waarde toe en daarmee voor mij ook niet. Ik wil levens veranderen, mensen echt gelukkiger maken. Jou gelukkiger maken. Als die diepgang en dat commitment precies is wat jij zoekt, dan ben ik de juiste coach voor jou en kan ik echt veel voor je betekenen. Beloofd!

Een traject is bij mij altijd maatwerk. Ieder mens is uniek, heeft eigen wensen, behoeften en mogelijkheden. Dat staat altijd voorop. Op basis daarvan geef ik aan wat naar mijn inzicht en ervaring de best passende invulling is. En daarbij combineer ik intuïtief alle theorieën, methodes, tools en technieken die ik in huis heb en die aansluiten bij jou.

Hartcoherentie is een vast onderdeel van de coachsessies. Deze doeltreffende en eenvoudige ademmethode helpt je om de verbinding met jezelf te maken en direct meer rust in je hoofd en je lijf te ervaren.

Je innerlijk werk tijdens de coachsessies wordt bovendien versneld en vergemakkelijkt, wanneer je er energetische Access Bars sessies aan toevoegt. Blokkades in je bodymind worden opgelost en daardoor ontstaat meer ruimte, ontspanning, energie en bewustzijn. Dat wat naar boven komt in sessies, los je zo energetisch nog diepgaander op. Een gouden combinatie voor impactvolle transformaties.

Het all-in coachtraject kent de volgende uitgangspunten:

 • Trajectduur van 3 tot 6 maanden.
 • Gemiddeld komen we 1x per 2 weken samen voor een coachsessie van 90-120 minuten. Zo is er tussen de sessies genoeg ruimte om met de nieuwe inzichten aan de slag te gaan. En heb je tussentijds vragen, dan mag je me altijd mailen, appen, of bellen.
 • De coachsessies kunnen aangevuld worden met Access Bars en/of Mind Eye Power sessies.
 • Ik reik je concrete acties en tools aan om mee aan de slag te gaan. Dat kan verdiepend leesmateriaal zijn, bepaalde oefeningen of het uitwerken van een opdracht. Ik stem dit af op wat bij jou past en waar jij behoefte aan hebt.
 • Heel eerlijk; het liefste zie ik je live. Dat heeft mijn voorkeur. Voelt het voor jou beter om (enkele) coachsessies online te doen? Dan is dat absoluut ook mogelijk en het werkt net zo effectief. Access Bars en Mind Eye Power sessies kunnen wel alleen op locatie plaatsvinden.

Wat een traject kost

Het all-in coachtraject is een investering in jezelf. Een investering die zich dubbel-en-dwars terugverdient doordat jij lekkerder in je vel komt te zitten, meer veerkracht zult ervaren, positiever in het leven kan staat en je energieker gaat voelen. Stel je eens voor wat het effect hiervan is op jou, op je leven en je werk, op de mensen om je heen? Stel je eens voor wat het kan doen met je fitheid, productiviteit en je levensgeluk?

Nadat we duidelijk hebben waar je nu staat, wat je behoefte is en wat je wilt bereiken, maak ik een concreet voorstel voor je. Ter indicatie: de all-in tarieven starten vanaf € 475 euro per maand. Wil je eerst ervaren hoe ik werk en of er de zo belangrijke klik is? Boek dan een Ontdekkingssessie. Weet je al wat je wilt? Neem dan contact op voor een gratis intake.

Mijn coachtrajecten worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Wel zijn werkgevers vaak bereid (deels) bij te dragen in de kosten vanuit de persoonlijke en professionele groei die je hiermee gaat behalen. Ben je ondernemer, dan kun je de kosten opvoeren bij je belastingaangifte.

Ik ben opgeleid door de grondlegger van Effortless Coaching en schrijver van het boek Moeieloos, Gerard Meerstadt, en de docenten Katharina Brinckmeier en Helma Robbers. Effortless Coaching is een NOBCO-gecertificeerde opleiding en ik werk volgens de NOBCO ethische gedragscode en de Effortless Coach klachtenregeling.

WAT
Coachtraject van 3 tot 6 maanden
LOCATIE
Bemmel – Huissen
INVESTERING
Vanaf € 445 euro per maand


Ontdekkingssessie icoon
All in coachtraject icoon
Access bars sessie icoon
Mind eye power sessie icoon