Gratis ontdekkingssessie

ONTDEKKINGSSESSIE

WAT
Ontdekkingssessie
LOCATIE
Bemmel – Huissen
KOSTEN
85 euro

Zin in een inspirerende ontmoeting met jezelf en met mij? Na de ontdekkingssessie van circa 1,5 uur heb jij helder wat jouw verlangen écht is. Ook heb je inzicht in wat je blokkeert om daar te komen en heb ik je laten ervaren hoe je daar doorheen kunt breken. Hoe zou het zijn als je zelfs tijdens de sessie al een enorme doorbraak te pakken hebt? Dat kan maar zo! Laat je meevoeren op een ontdekkingsreis langs jouw binnenwereld. Daar waar de antwoorden op al jouw vragen liggen. Welke dat dan ook zijn. Hoofd uit, hart aan. 

Centraal in deze sessie staat jouw vraag, jouw verlangen. Waar wil je meer helderheid over, of wat zou je willen veranderen? Wat houdt je bezig? Voel je vrij om al je zorgen, twijfels, onzekerheden, frustratie, angst en wat er nog meer in je omgaat uit te spreken. Zie de ontdekkingssessie als jouw kans om jouw vraag of verlangen diepgaand te onderzoeken. Kom te weten wat eronder en erachter zit. Wat je op de rem zet en wat je juist weer dichterbij je verlangen brengt. Krijg antwoord op de vraag ‘Hoe dan?’. Ervaar hoeveel grip jij zelf hebt op het realiseren van je verlangen en ga je naar huis met inzichten en concrete tips.

De ontdekkingssessie wordt ook geregeld gezien als kans om mij en mijn manier van coachen beter te leren kennen. Als dat voor jou geldt en je besluit na de ontdekkingssessie  in een coachtraject te stappen, dan is deze sessie gratis.

WAT
De Ontdekkingssessie is een gesprek van circa 75 minuten
LOCATIE
Praktijk Bemmel
Dorpsstraat 26
KOSTEN
85 euro; gratis indien je daarna besluit in een coachtraject te stappen.


Ontdekkingssessie icoon
All in coachtraject icoon
Access bars sessie icoon
Mind eye power sessie icoon