Gratis ontdekkingssessie

GRATIS ONTDEKKINGSSESSIE

WAT
De Ontdekkingssessie is een gesprek van circa 90 minuten
LOCATIE
Praktijk Bemmel
Dorpsstraat 26
Bemmel
KOSTEN
Gratis

Zin in een inspirerende ontmoeting met jezelf en met mij? Waarin je kunt ervaren hoe het is om je binnenwereld te verkennen? Waarin je jouw verlangens én jouw blokkades onderzoekt? Waarin je ervaart hoe het is om je verdomd goed te voelen?

Dan is een gratis Ontdekkingssessie wat voor jou!

Ik help je graag op weg op jouw pad van groei in bewustzijn. Het is mijn cadeau aan jou en mijn bijdrage aan het creëren van een meer bewuste samenleving. In de Ontdekkingssessie ga je jouw binnenwereld verkennen. Uit het hoofd, naar het hart. Wat leeft er echt, waar wil je vanaf, wat wens je voor jezelf, wat houdt je tegen?

Ik nodig je in deze sessie uit om vrij te fantaseren over jouw verlangens en het leven dat je graag zou willen leven. Je krijgt je de kans om je zorgen, twijfels, onzekerheden, frustratie, angst en wat er nog meer in je omgaat uit te spreken. Je gaat voelen wat er bij jou echt toe doet, waar de essentie ligt, welke kant je op zou willen. Je krijgt de kans om inzichten op te doen en krijgt concrete tips en handvatten over de stappen die je zelf kunt gaan zetten.

Zin in het ontdekken en verkennen van jouw binnenwereld? Pak dan dit cadeau van mij voor jou aan en meld je aan! Echt gratis, geen adders, geen verwachtingen.

WAT
De Ontdekkingssessie is een gesprek van circa 75 minuten
LOCATIE
Praktijk Bemmel
Dorpsstraat 26
KOSTEN
Gratis


Ontdekkingssessie icoon
All in coachtraject icoon
Access bars sessie icoon
Mind eye power sessie icoon