Mind eye power sessie

MIND EYE POWER TRAJECT

WAT
Kortdurend Mind Eye Power traject
LOCATIE
Bemmel
KOSTEN
Per sessie € 125,-.
Een sessie duurt ca 1,5 uur waarbij aan één thema gewerkt kan worden. Meestal zijn 2 a 3 sessies voldoende om het thema waar je aan wilt werken los te laten.

Ben jij een probleemoplosser en een aanpakker? Loop je steeds weer tegen een specifieke angst of emotie aan? Of is er sprake van een ingrijpende gebeurtenis die je maar niet los kunt laten en waar je heel graag vanaf wilt?

Dan past mijn kortdurende Mind Eye Power traject helemaal bij jou!

Met de nieuwe Mind Eye Power methode is het mogelijk om diepgaande en blijvende verandering te realiseren en belemmeringen op te lossen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • het loslaten van onverwerkte emoties;
  • het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen;
  • het ombuigen van ongezonde gewoonten;
  • het overkomen van specifieke angsten of fobieën;
  • het loslaten van woede, verdriet, schaamte, schuldgevoel.

Oude programma’s in je systeem worden verwijderd en maken plaats voor nieuwe, gezonde programma’s. Mind Eye Power werkt met de combinatie van oogbewegingen en mindpower: gerichte aandacht en intentie. Je ogen doen veel meer dan zien alleen. Je ogen zijn informatieverwerkers, zijn de toegangspoorten van je ziel. Via oogbewegingen worden allerlei connecties gemaakt in je hersenen. Met de specifieke oogtechniek van Mind Eye Power wordt het informatieverwerkingssysteem gestimuleerd en wordt verbinding gemaakt met neurale netwerken. Zo kan direct informatie in je hersenen veranderd worden.

Doordat de oogtechniek gecombineerd wordt met mindpower, focus op intentie, heeft het een diepgaander effect. De energetische werking is krachtiger en zorgt ervoor dat er niet alleen oude informatie verwijderd wordt, maar het overschreven wordt met nieuwe informatie.

Mind Eye Power is geïnspireerd op:

  • psychologische traumaverwerking (EMDR)
  • moderne wetenschap over effect van oogbewegingen op hersenfuncties (integrale eye movement therapie)
  • nieuwe menswetenschappen rondom celgeheugen, quantum fysica en epigenetica;
  • lichaamsgerichte werkvormen zoals mindfulness, braingym, Sedona methode.

Mind Eye Power is een milde methode, die ik inzet voor milde klachten. Ik ben geen psycholoog/psychiater dus werk niet met cliënten met psychiatrische ziektebeelden. Bij neurologische stoornissen, oogziekten, epilepsie, evenwichtsstoornissen, tinnitus, en ziekte van Parkinson kan Mind Eye Power niet ingezet worden.

Mind Eye Power is erkend en geaccrediteerd door de KTNO (Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen) en Stichting Register Vaktherapeutische beroepen.

Ik ben gecertificeerd Mind Eye Power practitioner en ben getraind door Jacqueline Venbrux, grondlegster van deze methode. De Mind Eye Power opleiding is gecertificeerd door CRKBO, SKB, SRVB, KTNO en NBVA.

WAT
Kortdurend Mind Eye Power traject
LOCATIE
Bemmel
KOSTEN
Per sessie €95.
Een sessie duur ca 1,5 uur waarbij aan één thema gewerkt kan worden. Binnen 1 tot 3 sessies kun je positieve veranderingen verwachten.


Ontdekkingssessie icoon
All in coachtraject icoon
Access bars sessie icoon
Mind eye power sessie icoon