Access bars sessie

ACCESS BARS SESSIE

WAT
energetische Access Bars
behandeling
LOCATIE
Huissen
KOSTEN
Losse sessie van
75 minuten: 85 euro
Bundel van
3 sessies: 225 euro

Ben jij een open minded, benieuwde spirituele ontdekkingsreiziger? Omarm je de wondere wereld van energie of wil je die wel eens verkennen? Wil je je overbelaste systeem opschonen en meer energie, ruimte en bewustzijn voor jezelf creëren? Rust in je hoofd, ontspanning in je lijf voelen? Wil je ervaren hoe intelligent jouw lichaamsbewustzijn en het universum samenwerken vóór jou?

Ervaar dan wat energetische Access Bars behandelingen voor je kunnen doen!

“Alles in het leven komt me toe met gemak, vreugde en glorie.”

Dat is de lijfspreuk van Access Consciousness, de organisatie achter Access Bars. Access Bars is een hele vriendelijke en zachte energetische behandeling, die werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren negentig. Heel licht worden 32 energiepunten aangeraakt, die door en rondom je hoofd lopen. Deze punten verbinden specifieke banen (bars) die toegang (access) geven tot je binnenwereld. De verschillende bars komen overeen met diverse gebieden en aspecten van het leven. Zoals bijvoorbeeld controle, geld, vreugde, verdriet, lichaam. Door het aanraken van deze punten wordt de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk beperken in de betreffende levensgebieden losgelaten.

Access Bars wordt in meer dan 170 landen over de hele wereld gebruikt als een krachtig en praktisch hulpmiddel door families, scholen, bedrijven, atleten, in gevangenissen, door psychologen, kunstenaars en vele anderen. Het creëert meer energie, meer ruimte en meer bewustzijn doordat je energetisch systeem als het ware opgeschoond en gedefragmenteerd wordt.

Access Bars heeft duizenden mensen bijgestaan om veel aspecten van hun leven te veranderen. Mensen laten weten dat hun gezondheid verbetert, ze makkelijker slapen, betere relaties hebben, angsten verdwijnen, ze minder stress ervaren en nog veel meer. Op zijn minst ervaar je een Access Bars behandeling als een diepe ontspanning na een heerlijke massage. Maar het kan ook maar zo je hele zienswijze of gedrag veranderen.

Je kunt bij mij terecht voor losse Access Bars behandelingen en ik integreer het in mijn All-in coachingstraject. Er zijn mensen die specifiek komen wanneer ze veel spanning ervaren, of ze komen structureel eens in de 4-6 weken om het energetisch systeem schoon te houden.

Wil je weten wat mensen over de hele wereld over Access Bars zeggen? Lees en bekijk het hier.

In dit blog zet ik nog de tien meest gestelde vragen over Access Bars uiteen.

Wil je ervaren wat Access Bars voor jou kan betekenen? Neem contact met me op, dan plannen we een sessie in.

 

WAT
Energetische Access Bars behandeling
LOCATIE
Bemmel
KOSTEN
Losse sessie van 75 minuten: 65 euro
Bundel van 3 sessies: 175 euro (aan te bevelen als je nog onbekend bent met Access Bars)


Ontdekkingssessie icoon
All in coachtraject icoon
Access bars sessie icoon
Mind eye power sessie icoon