WELKOM

Soms raken we onszelf kwijt in de hectiek van het leven. Er kunnen dingen gebeuren die je raken en laten wankelen. Of er zijn zorgen die je belemmeren, om echt van het leven te genieten. Hoe is dat voor jou? Leef jij je leven zoals je wilt? Voel jij je verdomd goed, energiek en vrolijk? Of zou je willen dat je dat kon zeggen, maar is de realiteit anders? Voel je je vaker niet goed of niet goed genoeg, dan verdomd goed? Leef je meer vanuit angst en onzekerheid, dan vanuit liefde en vertrouwen? Je bent niet de enige!

Talloze mensen worstelen hiermee. Ook ik voelde me lange tijd niet goed genoeg. Kampte van jongs af aan met onzekerheid, twijfels en angsten. Was vooral bezig met wat ik moest doen en zeggen en wie ik moest zijn om goed genoeg te zijn voor de ander. Doodvermoeiend, frustrerend, kleinerend… en dus weer niet goed genoeg.

Een vicieuze cirkel die ik doorbrak door te groeien in bewustzijn. Het pad van diepgaande zelfreflectie en introspectie heeft me bewuster gemaakt van mezelf, bewuster van mijn verbinding met anderen en met het groter geheel. Het resultaat?

  • Meer balans, rust, harmonie, dankbaarheid, plezier, voldoening.
  • Liefdevollere en gelijkwaardige relaties.
  • Inzicht in en grip op gedachtes, gevoelens en gedrag.
  • Keuzes maken vanuit liefde voor en verbinding met mezelf.
  • Van overleven naar voluit en vrij leven.

 

Mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling op één zetten, niet de ander maar mezelf centraal stellen, dat was de doorbraak. De weg naar binnen, naar voelen in plaats van eindeloos rondjes draaien in mijn hoofd en hard werken om alles op te lossen. Dat maakt dat ik nu vol overtuiging kan zeggen dat ik me verdomd goed voel. Dat ik leef naar wie ik ben en wil zijn.

Wil jij je ook zo gaan voelen? Het gevoel van niet goed genoeg zijn, of welke andere belemmerende gedachte, gevoel, gedrag of gebeurtenis dan ook loslaten? Je vrij, vrolijk, energiek voelen? Rust in je hoofd en in je lijf ervaren? De automatische piloot loslaten en zelf aan het stuur van je leven zitten?

Voel je meer dan welkom! Ik geef mijn ervaringen, levenslessen, kennis en passie voor groeien in bewustzijn heel graag door en zet me met alle liefde in om jou te begeleiden naar moeiteloos leven en werken.

Diana Mos afbeelding
Ontdekkingssessie icoon
All in coachtraject icoon
Access bars sessie icoon
Mind eye power sessie icoon